加工食品の原料として、広く活用できます
These products have a wide range of uses as ingredients of processed foods
原料は抹茶100%。カテキン含有量を規格化しました。殺菌処理済です。
Made solely from green powdered tea (Matcha). Contains the standardized amount of catechin. Sterilized.
抹茶(殺菌タイプ)に国産クロレラを配合しました。熱による退色を防ぎます。
Sterilized Matcha blended with Japanese-produced chlorella that prevents heat discoloration.
殺菌処理済の上級抹茶を麦芽糖(非組換え)でコーティングしました。通常の抹茶に比べて、溶解性・耐光性に優れております。(主な用途:水ようかん・ゼリー)
High-grade Matcha sterilized and coated with malt sugar (non-recombinant). Superior to uncoated Matcha in terms of solubility and light resistance. (Main use: sweet adzuki-bean jelly and other types of jelly)
国産緑茶を使用した茶抽出エキス。通常飲料濃度の約10倍のタンニンを含有。
沈殿物ゼロのクリアなエキスです。
Tea extract from Japanese-produced green tea. Contains 10 times more tannin than ordinary tea beverages. The extract is clear and free of any sediment.