抹茶の可能性

拡大するお茶の可能性

抹茶の可能性

銘葉では、食の安全・安心、健康志向と多彩なニーズに対応できる先進的な技術開発に取り組み、抹茶・緑茶のもつ可能性を引き出しています。古来からの手法を学び、それに加えた独自の技術。カテキン値の含有量規格化他、「静」の心を育む銘葉茶寮の世界観を具現化しています。

Meiyo is working hard to develop advanced technologies, able to respond to the diverse needs of food safety and health trends, while drawing out the possibilities of Matcha and green tea.
We have mastered time-honored techniques, and use them in concert with our unique technology.
In addition to standardizing catechin content levels, we are converting into reality, Meiyo Charyo’s world view of fostering a sense of "calm."

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抹茶の持つ機能が注目され、市場は拡大しています。

抹茶の原料茶葉の生産量は、市場のニーズの広がりとともに増大しております。その機能性は、さらに注目されています。

The quantity of leaves produced for use in Matcha is increasing in tandem with the expanding needs of the market, while their functionality is drawing further attention.

抹茶生産量